Prins Carnaval 2015: Gijs d’n urste

Reacties uitgeschakeld voor Prins Carnaval 2015: Gijs d’n urste 1547

Gijs_volOp zaterdag 3 januari is in de Stuik Gijs Dortmans als 48ste prins carnaval van de Piereslikkers onthuld. Gijs is 29 jaar en geboren en getogen op de Dintherse Hoek in Den Doolhof als zoon van Bart en Jeanne Dortmans. Sinds kort woont Gijs op de Korenakkers.

Prins Gijs d’n 1ste werd onthuld door de leden van de streetdancegroep MiChica en X-treme. In het dagelijks leven werkzaam als elektricien bij Gedo Elektro in Veghel.

Na jarenlang zelf gevoetbald te hebben is hij sinds twee jaar trainer van het 2e elftal van de Vorstenbossche Boys, traint hij sinds dit jaar de D1 en zit daarnaast ook nog in het jeugdbestuur. Verder is Prins Gijs regelmatig op de tennisbaan te vinden en voetbalt hij nog samen met zijn vrienden in de zaal in Veghel. Ook is hij vaak met z’n vrienden te vinden in Bar de Ketel. Van zijn vrienden heeft hij de bijnaam Stash gekregen en Stash staat regelmatig met een microfoon in zijn handen liedjes te zingen.

Vandaar zijn motto: “Loat de klanken mar klinken.”

prinsGijs

Nu is het aan Prins Gijs d’n 1e de eer om er een skônne carnaval van te maken.

Op zondag 4 januari a.s. kan de nieuwe Prins door dorpsgenoten, iedereen die wil en carnavalsverenigingen uit de omringende dorpen worden gefeliciteerd vanaf 12.30 tot 18.00 uur in “De Stuik”. Iedereen is van harte welkom!

www.piereslikkers.nl

 

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info