Verantwoording

www.vorstenbosch-info.nl biedt een digitale bundeling van informatie over, door en voor het kerkdorp Vorstenbosch in de gemeente Bernheze.  Nieuws en nieuwtjes, evenementen en activiteiten, informatie van verenigingen, bedrijven en inwoners, informatie over het heden en verleden van Vorstenbosch en links naar Vorstenbossche websites zijn hier te vinden. De website richt zich met name op huidige, ex, toekomstige, en in den vreemde verblijvende Vorstenbosschenaren, maar is tegelijkertijd gericht op iedereen die in Vorstenbosch is geïnteresseerd.

De site is een particulier initiatief en invulling en vanaf 4 mei 2003 in de lucht. Het initiatief is volledig vrijwillig opgezet en wordt vrijwillig beheerd. Graag ontvangen we opmerkingen, suggesties en tips en natuurlijk nieuws en agendatips.

Voor informatie en contact: webmaster@vorstenbosch-info.nl

www.vorstenbosch-info.nl © 2003-2024

hosting van deze website bij http://www.hostingdiscounter.nl

disclaimer en (c) copyright

www.vorstenbosch-info.nl,  de eigenaar, webmaster, redactie of andere aan deze website verbonden personen kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor publicatie van foutieve, onvolledige of onjuiste informatie op deze website of andere aan deze website gekoppelde sites,  niet werkende links,  ten onrechte gebruik van aangeleverd en gepubliceerd materiaal met auteursrecht enz.  Ook voor eventuele schade of nadelige gevolgen door informatie op of bezoek aan www.vorstenbosch-info.nl  zijn we niet verantwoordelijk.  Op de inhoud van Vorstenbosch-info.nl berust copyright. Nieuws van deze website mag worden gekopiëerd, gelinked of op enige andere manier worden vermeld met bronvermelding. Overname van foto’s kan alleen met toestemming van Vorstenbosch-info.nl of de rechtmatige eigenaar. Uiteraard doen we er alles aan om een veilige en verantwoorde website aan te bieden.

VORSTENBOSCH info