Nieuwe pastoor en kapelaan voor parochie

Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe pastoor en kapelaan voor parochie 299

De priesters René Aarden (links op de foto) en Willem Renders (rechts op de foto) zijn door bisschop de Korte per 1 juni benoemd tot respectievelijk pastoor en kapelaan van de parochie de Goede Herder (Heesch, Nistelrode, Geffen, Nuland, Vinkel, Nistelrode, Vorstenbosch).  Zij vervangen Frits Ouwens die vorig jaar plotseling afscheid nam en Jacques Grubben die vanaf die tijd de parochie waarnam.

René Aarden (58) is op dit moment nog pastoor in Lith, Lithoijen, Maren-Kessel, Teeffelen en Oijen. Dat werd hij in 2021. Daarvoor was hij pastoor in Grave, Boekel en Loon op Zand waar hij begon na zijn priesterwijding in 1997. René Aarden is geboren in Odiliapeel. Per 1 juni gaat hij in de pastorie van Nistelrode wonen en van daaruit de parochie leiden. 

Willem Renders (44) werd in 2021 kapelaan in de Willibrordusparochie te Berghem. Hij verruilt dat ook per 1 juni voor onze parochie en gaat in de pastorie van Nuland wonen. Willem Renders is geboren in Dolcedo, Italië en woonde in zijn jeugd afwisselend in Utrecht en Italië. Hij studeerde Electrotechniek aan de HTS en TU in Eindhoven en werd in 2015 tot priester gewijd.

 

 

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info