Energiecoach op bezoek?

Reacties uitgeschakeld voor Energiecoach op bezoek? 41

Betaalt meer dan 10% van uw inkomen aan energiekosten? Maak dan gebruik van een gratis gesprek met een van de vrijwillige energiecoaches via de gemeente Bernheze. De energiecoaches zijn vrijwilligers die zelf in Bernheze wonen. De energiecoach is beschikbaar voor woningeigenaren en huurders. De energiecoach komt bij u langs om met u in gesprek te gaan over uw energierekening. U bekijkt samen ook hoe u energie kunt besparen door kleine (gedrags)maatregelen toe te passen.

De energiecoaches bieden een witgoedregeling aan waarbij de oude koelkast, vriezer of wasmachine (maximaal één apparaat) vervangen kan worden. U kunt hiernaar informeren tijdens uw gesprek met de energiecoach. De energiecoach beoordeelt of u hiervoor in aanmerking komt.

Alleen wanneer u meer dan 10% van uw inkomen aan energiekosten betaald kunt u zich hier aanmelden voor een gratis energiecoachgesprek via de website van de gemeente. Na aanmelding wordt er binnen 4 tot 6 weken telefonisch contact met u opgenomen door de energiecoach voor het plannen van een afspraak.

[pdf_embed url=”https://www.vorstenbosch-info.nl/WP/wp-content/uploads/2024/05/Flyer-Energiecoaches-2024_DEF.pdf”]

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info