Nieuw: Sociale Wegwijzeren SamSam

Reacties uitgeschakeld voor Nieuw: Sociale Wegwijzeren SamSam 140

stuik_samsam

Zowel SamSam als de Sociale Wegwijzer zijn sinds kort te bereiken via de menuopties in de rechterkolom op deze website. De Sociale Wegwijzer is een groeimodel. In de komende tijd wordt dit verder aangevuld. Beide diensten zijn voor alle dorpen in Bernheze beschikbaar en in samenwerking tussen professionals en vrijwilligers uit de dorpen ontwikkeld.

SamSam

Met een gratis advertentie op SamSam kunnen vraag en aanbod van allerlei diensten op het terrein van welzijn en zorg voor jong en oud bij elkaar worden gebracht. Iedereen kan SamSam bekijken, maar voor het plaatsen van of te reageren op een advertentie moet je eenmalig aanmelden.

Sociale Wegwijzer

Op de Sociale Wegwijzer is actuele informatie over welzijn, zorg, werk en inkomen te vinden. Het betreft zowel informatie over professionele- als vrijwilligersorganisaties die in Vorstenbosch en de directe omgeving actief zijn.

ZorgSamenDorp

In Vorstenbosch bestaan diverse zorgprojecten. Denk aan het eetcafé, de vraagbaak, de dagopvang de duofiets en de bibliotheek voor ouderen. Daarnaast is er een Zorgplatform opgestart, bestaande uit vertegenwoordigers van de Stichting Zorgvoorzieningen, de Dorpsraad en de KBO. Vanuit dit Zorgplatform worden onder de noemer ZorgSamenDorp nieuwe projecten ontwikkeld zoals Individuele Dienstverlening en Kluscafé.

SocialeWegwijzer

SamSam

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info