Kluscafé geopend

Reacties uitgeschakeld voor Kluscafé geopend 515

kluscafe

Op vrijdagmorgen 14 oktober vond het eerste kluscafé plaats in de Stuik. De eerste bijeenkomst werd feestelijk afgetrapt. Wethouder Jan Glastra van Loon en voorzitter van de Stichting zorgvoorziening Vorstenbosch Ben Cornelissen spraken de aanwezig toe. Meteen al werden de eerste apparaten hersteld.

Elke tweede vrijdagmorgen van de maand van 9.30 tot 12.00 uur is er vanaf 14 oktober een kluscafé in de Stuik. Het kluscafé is een ontmoetingsplaats waar je samen met hulp van handige vrijwilligers je eigen spullen kunt (laten) maken, zoals bijv. huishoudelijke apparaten, speelgoed, kleding, tuingereedschap, verlichting enz. Ook kunnen verkeerde instellingen van uw telefoon, tablet of laptop worden hersteld.

De reparaties zijn gratis, alleen kapotte onderdelen die vervangen moeten worden zijn voor eigen kosten. Een bijdrage in de fooienpot is natuurlijk altijd welkom. Wilt u alleen maar komen kijken, advies, informatie, of op een gezellige manier andere mensen ontmoeten, ook dan bent u van harte welkom.

Het Kluscafé is een initiatief van het platform ZorgSamenDorp, een samenwerking van Stichting Zorgvoorziening, Stichting Dorpsraad en de KBO.

Meer informatie of aanmelden voor klussenhulp of het leveren van administratieve ondersteuning kan via Annie Hoevenaars, 06-42183550 of kluscafe@vorstenbosch-info.nl.

Jo van den Berg maakte de foto’s.

 

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info