Henny van Houtum bij beëdiging koning

5 740

Henny van HoutumDe commissaris van de Koningin de heer Van de Donk heeft Henny van Houtum voorgedragen voor het bijwonen van de beëdiging en inhuldiging van Koning Willem-Alexander op 30 april namens de gemeente Bernheze. Dat gebeurt tijdens een Verenigde Vergadering der Staten-Generaal in de Nieuwe Kerk in Amsterdam. Vanuit iedere gemeente zal één inwoner aanwezig zijn.

Henny van Houtum is een zeer koningsgezinde inwoner van Bernheze. Zijn huis hangt vol met foto’s van de koningin en Willem-Alexander en Maxima. Op Prinsjesdag reist hij ieder jaar af naar Den Haag en hij is zeer geïnteresseerd in het wel en wee van het Koningshuis. Daarnaast is Henny een inwoner die zich op allerlei terreinen inzet voor de gemeenschap. Hij is de oprichter en dirigent van diverse koren en momenteel heeft hij nog een groot koor van 100 leden onder zijn hoede. Enthousiast en inspirerend brengt hij deze koren tot professioneel niveau.

Verder zet hij zich als vrijwilliger op een uitzonderlijke manier in voor Bernheze. Hij was lid van het comité ‘15 jaar Bernheze’ en organiseerde diverse activiteiten voor de inwoners van Bernheze.  Henny is jarenlang vrijwilliger geweest bij de VVV. Hij is een enthousiaste ambassadeur van Bernheze. Ook heeft hij enthousiast toegestemd om deel te nemen in de organisatie van het Bernhezer Bevrijdingsfestival 5 mei volgend jaar. Hij is gekozen tot voorzitter van het comité.

 

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

5 reacties

 1. theo van den heuvel 10 april 2013 at 07:22

  geniet er maar van

 2. Henny van Houtum 1 april 2013 at 01:26

  Dank je wel MIen!! Ik ga er ZEKER van genieten!!

 3. Karin Heesakkers 26 maart 2013 at 20:45

  Henny, ik vind het geweldig dat jij daar naar toe mag!. Geniet van deze dag!

  • Henny van Houtum 1 april 2013 at 01:24

   Dank je Karin! Ik ga er zeker van genieten!!

 4. Mien Van Vugt 26 maart 2013 at 11:29

  Henny wat leuk dat jij daar bij mag zijn geniet ervan het is je gegunt

VORSTENBOSCH info