Bergakkers 3 ter inzage; misser verbindingspad Tipweg

Reacties uitgeschakeld voor Bergakkers 3 ter inzage; misser verbindingspad Tipweg 361

Het ontwerpbestemmingsplan Bergakkers 3 ligt vanaf 30 augustus voor zes weken ter inzage. Het plan omvat de uitbreiding van het plan Bergakkers met ca 56 woningen. Op afspraak kan het plan worden ingezien in het gemeentehuis aan De Misse 6 in Heesch. Het plan is ook digitaal raadpleegbaar en te downloaden via de  www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.1721.Bergakkers3-ow01)

In juli sprak de Dorpsraad in bij behandeling van het ontwerp in de commissie Ruimtelijke zaken. Aan de opmerkingen van de dorpsraad om met name ook invulling te geven aan de lang lopende (ca 25 jaar!) toezegging voor verbinding van de Bergakkers met de Tipweg via een voetpad/fietspad lijkt de gemeente geen enkele gehoor te geven. Het is wenselijk als inwoners, buurtverenigingen en verenigingen aan de Tipweg hun zienswijzen hierop indienen.

Gedurende de termijn van inzage kan iedereen op het ontwerpbestemmingsplan reageren door het indienen van een zienswijze, te richten aan de Gemeenteraad van Bernheze, Postbus 19, 5384 ZG Heesch.

 

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info