René Verstegen, Rob Kanters en Mike van Heeswijk Kampioenen

Reacties uitgeschakeld voor René Verstegen, Rob Kanters en Mike van Heeswijk Kampioenen 513

Op zaterdag 11 augustus werd het 27e Jeu de Boules Toernooi om het Kampioenschap van Vorstenbosch gehouden. René Verstegen, Rob Kanters en Mike van Heeswijk werden kampioen.

Voor de poule wedstrijden waren 58 teams ingedeeld, die verdeeld werden over 14 poules. Elk team speelde drie wedstrijden in de voorronden. De beste 32 teams uit de voorronden gingen door naar het knock-out systeem. Voor de 2e Divisie mochten 16 teams spelen.

Na de poulewedstrijden werd om 13:45 uur de verdeling in grote finale en 2e divisie bekend gemaakt. Vanaf dit moment werd in het knock-out systeem de deelname per speelronde gehalveerd. De winnaars gingen steeds naar de volgende ronde. Vanaf de achtste finales voor de winnaarsronde werd gespeeld op de grindbanen, de kwartfinalisten van de 2e divisie mochten ook hun geluk beproeven op het grind. De finale in deze divisie werd uit eindelijk gespeeld door het team Bert van de Wetering, Harm van de Wetering en Paul Heerkens. Zij namen het op tegen Jan Dortmans, Rob Houweling en Martijn van Gemert. Maar die moesten uit eindelijk de eerste plaats van de 2e divisie toch afgeven aan het Team van Bert v.d. Wetering.

Bij de finalewedstrijden van de winnaarsronde werd het team van Guus Geenen, Mark v. Kessel en Ruud Donkers tweede. Het team van Michel Dominicus, Noud Smits en Pim Dortmans derde.  De winnaars van het 27e toernooi om het kampioenschap van Vorstenbosch zijn René Verstegen, Rob Kanters en Mike van Heeswijk. Zij mochten de wisselbeker, gegoten beeldjes en boodschappenmanden in ontvangst nemen.

Voor de 23e keer speelde ook de Vorstenbosche jeugd voor het Jeu de Boules kampioenschap. Dertig kinderen streden in teams van twee personen voor de hoofdprijs. Uiteindelijk waren Len Geenen en Willem van Berge die Kris Janssen en Wes Geenen in de finale ontmoeten. Beide teams waren enorm aan elkaar gewaagd. Dit zorgde voor een spannende finale. Uiteindelijk wisten Len en Willem hun tegenstanders Kris en Wes met 13 – 12 te verslaan. Dit jaar mogen Len Geenen en Willem van Berge zich Vorstenbosch Jeugdkampioenen noemen. De 2e prijs ging naar Kris Janssen en Wes Geenen. De derde plaats was voor Stan Nooijen en Stijn van Driel.

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info