Vier volle zalen voor het Griezelbosch

Reacties uitgeschakeld voor Vier volle zalen voor het Griezelbosch 369

De 38ste editie van de pronkzittingen zitten er weer op. Het thema dit jaar was Griezelbosch. Hilde van Den Bergh praatte als living “horror” doll het geheel aan elkaar. Het was weer een gevarieerde en avondvullende pronkzitting met vooral ook veel lol op het toneel.

De vrienden van de Prins beten het spits af. Zij lieten zien hoe prins Rick een avondje Schaapskooi invult. Natuurlijk werden wat eigenschappen uitvergroot weergegeven. Van je vrienden moet je het hebben! De Huppelpierkes (dansmariekes) en dansgroep MiChica vulden het programma aan met dans. De zusjes Ketelaars brachten als zanggroep Zus een mooie medley van popnummers.

Fazantje (Maikel Versantvoort) kwam als nieuwe medewerker (boer Guus) van Prins Rick d’n Urste ten tonele en vertelde over zijn ‘zware’ leven. Hij zet daarmee de traditie van medewerker in het dagelijks leven van de prins voort.

Topacts van de avond in het griezelbosch waren de Bos Brothers en o.k. sister en vriendengroep de Pantys.  Broers en zus Bos brachten een act waarin de patiënt een grondig onderzoek onderging. Gelukkig kunnen alle deelnemers het nog na vertellen ondanks dat het een bloederige geheel was. De vriendengroep de Panty’s kwamen na hun debuut van vorig jaar dit jaar met een greep uit de historie van de miniplaybackshow, vakkundig aan elkaar gepraat door Henny Huisman. 

De familie Timmers was dit jaar ook weer volledig van de partij. Ze waren aan de wandel, soms de weg kwijt en sloten af met een meezinger.  Ook Jong Nederland kan niet ontbreken. Ze gingen op zoek naar de beste goochelaar.

De oud prinsen namen het publiek mee in hun busreis op de achterbank naar een van de vele prinsrecepties.  En dat daar veel slappe klets verkocht wordt moge duidelijk zijn. Ook zij brachten nog een lied als muzikale afsluiter, evenals de raad van elf. Zij maakten van het griezelbosch weer het oude vertrouwde Vorstenbosch. Na de pronkzittingen volgde nog gezellig nagenieten in de Stuik.

Foto’s zullen binnenkort te zien zijn op www.piereslikkers.nl

 

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info