Meidenteam MO19-1 sportploeg 2017

Reacties uitgeschakeld voor Meidenteam MO19-1 sportploeg 2017 188

Zondagmiddag werden in Loosbroek alle sportkampioenen gehuldigd. En nadat alle kampioenen een medaille ontvingen werden de sportman, vrouw, ploeg en vrijwilliger 2017 van Bernheze gekozen.

Tot sportploeg 2017 werde het Team MO19-1 van de Vorstenbossche Boys gekozen.

In het voorjaar heeft dit team alles gewonnen, maar de laatste wedstrijd tegen kampioenskandidaat Mulo moest er minimaal gelijk gespeeld worden. Het was bloedheet zaterdag 27 mei en de wedstrijd was een echte wedstrijd, 0-1 achter, 2-1 voor, 3-1 voor 3-4 achter, 4-4, 4-5 achter met nog 10 minuten te gaan. Uiteindelijk werd de 5-5 gemaakt en niet veel later waren de Vorstenbossche meiden Kampioen. Goed blijven knokken als echte kampioenen. Deze meiden hebben ook nog de finale bereikt van de Beker in Schijndel, maar die helaas verloren. Maar bovenal is dit team een echte sportploeg van het jaar omdat het  echt een groep is die het onderste uit de kan haalt om doelen te bereiken, een groep die altijd aanwezig is bij trainingen of spelletjes binnen de club. Daarnaast hebben deze meiden respect voor de tegenstanders en zijn ze erg sportief.

Sportvrijwilliger jeugd werd Twan van den Elsen van RKSV Avesteyn uit Heeswijk-Dinther. Sportman 2017 Pepijn Strik uit Heeswijk-Dinther van Schietsportvereniging Hedilo. 14 jaar. Pepijn is Nederlands kampioen schieten met luchtgeweer. Sportvrouw 2017 werd Roos van den Akker uit Heesch, zij is geselecteerd voor voor de Nederlandse kampioenschappen kunstschaatsen.