[FOTOS] Twee maal koninklijk onderscheiden

Reacties uitgeschakeld voor [FOTOS] Twee maal koninklijk onderscheiden 642

Op woensdag 26 april verraste burgemeester Marieke Moorman twee Vorstenbosschenaren met een koninklijke onderscheiding.  An Hendriks-van Tiel en Mari Lucius zijn vanwege bijzondere vrijwillige verdiensten voor de samenleving benoemd tot Lid in de orde van Oranje Nassau.

foto www.mooibernheze.nl

An Hendriks- van Tiel is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau voor haar inzet vanaf 1989. Decoranda is zo’n 9 jaar bestuurslid van de supportersclub De Geel-Zwarten van voetbalvereniging Vorstenbossche Boys geweest. Tegenwoordig is zij vrijwilliger bij en bestuurslid van KBO, afdeling Vorstenbosch. Daarnaast is An Hendriks zo’n 27 jaar collectant van en gastvrouw bij Missie Ontwikkeling en Vrede.

foto www.mooibernheze.nl

Mari Lucius is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau voor zijn inzet vanaf 1998. Vanaf dat jaar tot 2014 was hij vrijwilliger bij de Kindervakantieweek Vorstenbosch van Stichting Jeugdbelangen. Daarnaast zet hij zich sinds 1999 in als vrijwilliger bij Zorginstelling Laverhof, locatie Heeswijk-Dinther. Wekelijks begeleidt hij een wandelgroep en verricht hij diverse hand- en spandiensten voor de instelling. Mari is al diverse jaren vrijwilliger bij de Meierijsche Museumboerderij. Hij is wekelijks actief met reparaties en opknapbeurten van materialen en gebouwen. Ook assisteert hij bij diverse evenementen die de Stichting organiseert.

 

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info