Stichting Zorgvoorziening

Reacties uitgeschakeld voor Stichting Zorgvoorziening 94

Enkele weken geleden werd een bewaarfolder van Stichting Zorgvoorziening Vorstenbosch huis aan huis verspreid. Activiteiten, informatie en contactpersonen zijn weer geactualiseerd. Mocht u de folder toch kwijt zijn geraakt, op de pagina https://www.vorstenbosch-info.nl/zorgvoorziening/ kunt u alle informatie handig terugvinden. Hier vindt u ook het digitaal exemplaar van de folder om in te zien of te downloaden.

App zorgvoorziening altijd bij de hand

De informatie van de stichting Zorgvoorziening kunt u ook handig met aan app op uw smartphone of tablet zetten.  U heeft dan altijd en overal gemakkelijk toegang tot de informatie en contactpersonen van de stichtinghet nieuws op deze website. Een gratis app kun je gemakkelijk en snel zelf toevoegen op het startscherm van je telefoon of tablet?

Smartphone/tablet-gebruikers gaan daarvoor via de Google Chrome-browser naar https://www.vorstenbosch-info.nl/zorgvoorziening/. Vervolgens klik je rechtsboven in de browserbalk op de drie boven elkaar staande puntjes. Kies vervolgens ‘Toevoegen aan startscherm en je hebt een snelkoppeling op het startscherm. Pas desgewenst de tekst aan. Andere browsers hebben eenzelfde of iets andere benadering.

Heb je een Ipad/Iphone en gebruik je Safari, open www.vorstenbosch-info.nl/zorgvoorziening/ en druk op het icoontje (rechtsboven) “vierkant met pijl” en vervolgens onderin op ‘Zet op beginscherm’.

 

 

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info