Nieuws van Stichting Dorpsraad

Reacties uitgeschakeld voor Nieuws van Stichting Dorpsraad 246

Bouw 6 huurwoningen gestart

Op het nieuwbouwplan Bergakkers fase III worden 6 sociale huurwoningen gerealiseerd. De verhuur van deze woningen verloopt via Borgdonck. Deze woningverhuurder is gelieerd aan Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling, de bouwer van de projectwoningen op Bergakkers. Wil je op de hoogte blijven? Borgdonck zal pas enkele maanden voor de oplevering starten met het verhuurtraject, tot die tijd kan men zich via de website inschrijven voor de nieuwsbrief op https://www.borgdonck.nl/project/vorstenbosch-bergakkers/.

GEANNULEERD

Helaas kan de geplande Vorstenbosch sessie voor buurtverenigingen van 8 december niet doorgaan vanwege coronamaatregelen. Mochten de regels het toelaten dan bekijken wij opnieuw wanneer deze sessie wordt ingepland. We houden u op de hoogte!

Openbare jaarvergadering – dinsdag 18 januari 2022 
Op dinsdagavond 18 januari 2022 is de openbare jaarvergadering van de Dorpsraad. Deze vindt wederom virtueel plaats, dus u kunt thuis blijven en de vergadering op afstand bijwonen via uw laptop, computer of tablet. Aanvang van de vergadering is om 19:30 uur. Binnenkort publiceren wij via de parochieberichten en www.vorstenbosch-info.nl meer informatie.
 
Reageren? Gebruik reactieformulier hieronder of mail rechtstreeks naar dorpsraadvorstenbosch@hotmail.com
f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info