Promotie naar 4de klasse

Reacties uitgeschakeld voor Promotie naar 4de klasse 240

Boys2Het eerste elftal van de Vorstenbossche Boys is gepromoveerd naar de 4e klasse. Het tweeluik in de nacompetitie met VIOS’38 uit Beugen werd beslist in het voordeel van de Vorstenbossche Boys.

Het duel begon voortvarend voor de Boys, maar een kopkans van Marvin van Heeswijk belandde op de paal. Hierna golfde het spel wat op en neer en het duurde tot vlak voor rust alvorens de score geopend werd. Ronald Bijl werd diep gestuurd en rondde beheerst af. Na rust maakte het eerste elftal het karwei af. Ronald Bijl benutte een penalty nadat Gilbert Langenhuizen was gevloerd en laatstgenoemde maakte zelf de 3-0. Vlak voor tijd werd het nog even spannend, maar verder dan 3-1 lieten onze jongens het niet komen. Hierdoor is het eerste elftal na 3 jaar afwezigheid weer gepromoveerd naar de 4e klasse. Gefeliciteerd!

Na de wedstrijd werd er natuurlijk flink gefeest. De nodige consumptiebonnen werden in ontvangst genomen en trainer Ruud Fleskens kreeg een heerlijke bierdouche.  Veel succes in de 4e klasse volgend jaar!

Bekijk foto’s van de wedstrijd en get fest op www.vorstenbosscheboys.nl

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info