Diamanten KBO vierde feest

Reacties uitgeschakeld voor Diamanten KBO vierde feest 598

60jaarkboVrijdag 3 juni vierden de senioren van KBO Vorstenbosch hun diamanten jubileum. Tijdens de eucharistieviering, die door het dameskoor werd opgeluisterd, stond het thema “Ontmoeten” centraal. Ook werd het nieuwe vaandel ingezegend.

Rond twaalf uur arriveerden de KBO leden in het gemeenschapshuis waar allereerst gezamenlijk een toast op het jubileum werd uitgebracht. Met een smakelijk diner werd de middag op een gezellige manier voortgezet.

Na de koffie verplaatsen de aanwezigen zich, voor het verdere verloop,  naar de grote zaal. Daar sprak de voorzitter in zijn jubileumtoespraak de leden toe. Uit die toespraak kwam vooral naar voren dat de vrijwilligers en oud-vrijwilligers  de seniorenvereniging gemaakt hebben tot wat zij nu is. KBO lid Bart van Kessel bracht een vrolijke schets waarin hij de ouderen op de hak nam. De middag werd afgesloten door de Nulandse muziekgroep “Tieners van toen”. Zij brachten bekende muzikale klanken van vroeger ten gehore.

Namens de jubileumcommissie werden door Wim van Lith, aan het einde van de middag, de dag-vrijwilligers in de bloemetjes gezet. In zijn slotwoord bedankte de voorzitter de leden van de jubileumcommissie en sprak de wens uit dat deze sfeervolle jubileum dag in ieders herinnering zal blijven hangen.

Jo van den Berg maakte de foto’s.

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info