Prinsentrio Pieter, Maud en Jan -Julius

Reacties uitgeschakeld voor Prinsentrio Pieter, Maud en Jan -Julius 939
jeugdtrio 1

Adjudant Jan-Julius, prinses Maud en prins Pieter

Pieter van Berge zwaait dit jaar als jeugdprins de scepter over alle kinderen in het Pierenrijk. Maud van den Tillaart staat als prinses aan zijn zijde en jeugdadjudant Jan-Julius Zegers zal het geheel begeleiden. Het jeugdtrio werd op zaterdag 10 januari in de Stuik onthuld door de streetdancegroep.  Alle kinderen uit groep 7 van Basisschool Op Weg hebben op vrijdagmiddag voor het trio gekozen.

Dit jeugdtrio wordt zoals altijd ondersteund door een enthousiaste Raad van Elf. Die bestaat dit jaar uit Ralf van Asseldonk, Ryan van Bakel, Janne van den Berg, Dani Bulte, Stef van Heertum, Janne van Kessel, Teun van Lith, Wob Raijmakers, Bram Rijkers, Sil Steenbakkers en Lisa van den Tillaart.

De sfeer makende Raad van Toezicht bestaat uit Daan van den Berg, Sille Donkers, Gwen van Kessel, Sophie Nooijen, Stan Rijkers, Amber Smits, Fleur Verhoeven, Jur Vogels en Binyu Wu. Dit jaar zal de carnaval voor jong en oud ook weer gevierd worden in het Pierehol van Vorstenbosch. Het is zeker dat deze zeer enthousiaste kinderen dit jaar hun bijdrage zullen leveren aan carnaval 2015! Dit belooft weer een prachtige carnaval te worden voor alle kinderen uit het Piererijk.

Steekwoorden:
f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info