“Ons feestje” bij de jeugd ook zeer geslaagd

Reacties uitgeschakeld voor “Ons feestje” bij de jeugd ook zeer geslaagd 306

Onder toeziend oog van de Jeugdprins Tjeu, prinses Jip, adjudant Wiebe en Raad van Elf traden 114 artiesten (vanaf groep 3 tot 16 jaar) op tijdens het Pierehappertjesfestijn met dit jaar als thema Ons feestje. De show werd dit jaar gepresenteerd door een feestelijk duo, Dani Nooijen en Emma Nooijen die dit op een enthousiaste en gezellige manier hebben gedaan.

Nadat de Huppelpierkes de show hadden geopend kreeg het publiek een gevarieerd programma met veel dans, muziek en een lach voorgeschoteld. Er waren fluitende hoedenmannen en klassiek ballet die hun feestelijke acts met special effecten lieten zien. Daarnaast deden de act blond, politie van A naar B, Buurvrouw en Buurvrouw leuke sketches waar erg om gelachen werd. Verschillende dansgroepen waaronder showdansgroep Sofia, dansen met Tante Rita, de Snollebollekes, Mini Disco, Celebrate With 8, Glow, Beestenbende, Liever te dik in de kist, Ritme rakkers, Boomerang en de Toppers stonden op het programma. Groep 7 liet ook van zich horen met hun carnavalsnummer Hossen, springen en feesten. Kortom veel Party People hier in ons eigen Pieregat. Wij kunnen nog jaren vooruit.

Gedurende de hele show waren “De Pierebloazers” erbij voor de muzikale ondersteuning. Na (2 maal) een ruim 2 uur durende voorstelling zat het er weer op. Het was grandioos en iedereen had gezorgd voor een fantastisch feest.  

Bekijk alle foto’s op www.piereslikkers.nl

 

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info