Natuur(lijk) wandelen

Reacties uitgeschakeld voor Natuur(lijk) wandelen 191

Onder het motto Natuur(lijk) wandelen gaat op dinsdag 10 maart a.s. een nieuw wandelinitiatief van start in Bernheze. We worden allemaal ouder en om fit en gezond te blijven is bewegen heel belangrijk. De drempel om dat te (blijven) doen, is vaak hoog. Om die reden hebben een paar inwoners (Helma van Heesch, Marcel Heijmans, Christ van den Boogaard) samen met Fysiomaatwerk en wandelvereniging Olat het initiatief opgepakt om een wandelgroep op te starten. Want wat is er leuker dan samen wandelen in de mooie natuur rond Heeswijk, Dinther, Loosbroek en Vorstenbosch.

Om het leuk en afwisselend te houden hebben we gezocht naar meerdere interessante start-/ eindlocaties in een mooie omgeving. Vanuit iedere locatie worden meerdere routes uitgezet. Korte van ongeveer 5 km en langere van ongeveer 10 tot 12 km.  Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via het volgende mailadres: heeswijk@fysiomaatwerk.nl.  Ook indien niet aangemeld, ben je uiteraard welkom op een van de dagen.

  • Op dinsdag 10 maart is de start om 10.00 uur bij de Looz Corswarem Hoeve, Kasteel 3, Heeswijk-Dinther. Vervolgens ook op 31 maart; 21 april; 12 mei; 02 juni en 23 juni
  • Op dinsdag 17 maart is de strat om 10.00 uur bij de Alpacafarm, Leeghandseweg 12. Vervolgens  7 april; 28 april; 19 mei; 9 juni en 30 juni.
  • Op dinsdag 24 maart start de wandeltocht om 10.00 uur bij de Kilsdonkse molen.  Vervolgens op 14 april; 5 mei; 26 mei; 16 juni en 7 juli.
f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info