Medi Spa Annelies tweede bij Beauty Award

Reacties uitgeschakeld voor Medi Spa Annelies tweede bij Beauty Award 744

teamAnneliesMedi Spa Annelies is op maandag 2 maart tweede geworden tijdens de uitreiking Beauty Award. Beautysalon MJ Amsterdam scoorde beter dan Medi Spa Annelies en ging met de eerste prijs naar huis. Beauty Award is een onafhankelijke wedstrijd georganiseerd door vakmagazine KOSMETIEK en Beauty Trade Professionals (BTP). Het doel is om de schoonheidsbranche in Nederland verder te upgraden. Naast het professionele vakmanschap is de zakelijke en commerciële kant van het vak erg belangrijk.

Na een eerdere deelname in 2011 werd Medi Spa Annelies voor de tweede maal genomineerd in de categorie Beauty Salon groot. Door het uitdragen van de authentieke visie en het onderscheidende vermogen was Medi Spa Annelies drie van de vier concurrenten in de grande finale te slim af. MJ Amsterdam won de strijd nipt vanwege de marketingtechnische voorsprong, iets waar Medi Spa Annelies hard aan gaat werken.

In de regio is Annelies al lang geen onbekende naam meer, maar haar ambitie reikt verder. Medi Spa Annelies staat voor duurzame resultaten op het gebied van de huid en het hele lichaam. Anti-aging, gezondheid en een goed gewicht zijn voor Annelies de belangrijkste pijlers. Met de pijlers als speerpunten heeft ze een compleet nieuw concept ontwikkeld. Als adviescentrum wil Annelies samen met haar team de aanwezige kennis delen en de klant daarvan laten profiteren. Een coachende en begeleidende rol voor op de lange termijn.
De service en behandeling van de klant staan voorop en het team is bereid daar ver voor te gaan. Klanten ondergaan een gratis kennismakingsbehandeling en uitgebreide analyse om ze het beste beeld te kunnen schetsen. Medi Spa Annelies denkt mee vanuit de behoefde van de klant en streeft naar maximale klanttevredenheid.

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info