Koningsontbijt (FOTOS) en (lintjes)regen

Reacties uitgeschakeld voor Koningsontbijt (FOTOS) en (lintjes)regen 444

header-koningsspelen

Basisschool Op weg begon vanmorgen met het koningsontbijt, gesponsord door Jumbo en een groot aantal leveranciers van producten.  Het koningsontbijt en de koningsportdag worden in het kader van de troonswisseling en de kroning van koning Willem Alexander op 30 april georganiseerd.  Het lag in het voornemen om met de kinderen naar Bedaf te gaan en daar heerlijk in het zand te spelen.  Vanwege het weer bleven de kinderen op school.  

26 april is ook de dag dat veel Nederlanders weer koninklijk worden onderscheiden. Voor een langjarige vrijwillige inzet voor de maatschappij en medemens via verenigingswerk of buurtwerk worden inwoners aangedragen door besturen van verenigingen en inwoners. Dit jaar zijn er voor Vorstenbosch helaas geen gedecoreerden, niet omdat er geen bijzondere inspanningen zijn geleverd door inwoners, maar omdat ze daarvoor niet zijn aangereikt bij de burgemeester. In Bernheze zijn in totaal negen lintjes uitgereikt. Zie o.a. www.bernheze.org.

Geen lintjesregen dus in Vorstenbosch, wel regen die voor de festiviteiten van deze dag en de komende dagen wel hinderlijk zal zijn.

Jo van de Berg maakte onderstaande foto’s

er zijn geen afbeeldingen gevonden

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info