Klein feestje

5 177

Op 4 mei is het 15 jaar geleden dat ik de eerste versie van deze website, het digitaal dorp Vorstenbosch, op het internet plaatste.  Ik heb destijds met deze website het doel gehad om één centraal informatie en communicatiekanaal te ontwikkelen op het wereld wijde web van, voor en door Vorstenbosch. Met de ontwikkelingen van internet en social media is het de afgelopen 15 jaar heel snel gegaan. Vorstenbosch-info.nl heeft zich ook ontwikkeld. Informatie is nu via heel veel kanalen beschikbaar. Dat heeft er ook toe geleid dat steeds vaker Facebook de ingang is. Ook Vorstenbosch-info is daar met een community pagina (www.facebook.com/Vorstenboschnet) aanwezig. De website dient dan in een aantal gevallen voor meer achtergrondinformatie.

Ondanks een afname in bezoek en toch ook een behoorlijke tijdsbelasting is er nog geen reden om te stopen. Laat vooral horen wat je van de website en facebookpagina vindt en wat je nog mist. Stuur ook informatie, foto’s, video’s, berichten enzovoort op. Neem ook eens de tijd om op de website rond te snuffelen. Er staat veel op dat je misschien nog niet gezien hebt.

Ik bedank alle inwoners die in de afgelopen 15 jaren Vorstenbosch-info gevonden, gevoed en gewaardeerd hebben.

Frank Geenen

 

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

5 reacties

 1. Wim Rijkers 14 mei 2018 at 10:40

  Frank ook namens ons bedankt voor al die jaren een mooi dorpsoverzicht voor ons te plaatsen.

 2. Jeanette Dekkers 10 mei 2018 at 23:30

  Steeds weer interessant om deze site te bezoeken. Frank bedankt en ik hoop dat je nog een hele tijd wilt doorgaan

 3. Rinie Geenen 10 mei 2018 at 11:06

  Prachtig vrijwilligerswerk. Het is nuttig en belangrijk om op deze manier alle gebeurtenissen en nieuws uit Vorstenbosch te kunnen vernemen.

 4. Paul Aarts 7 mei 2018 at 12:48

  Prima werk Frank.

 5. Leo Somers 4 mei 2018 at 21:48

  Frank,
  Bedankt voor jouw inzet de afgelopen 15 jaar en houd vol !

VORSTENBOSCH info