René Verstegen, Rob Kanters en Mike van Heeswijk Jeu de boules kampioenen

Reacties uitgeschakeld voor René Verstegen, Rob Kanters en Mike van Heeswijk Jeu de boules kampioenen 338

Op zaterdag 19 augustus werd het 26e Jeu de Boules Toernooi om het Kampioenschap van Vorstenbosch gehouden. Tijdens deze kampioenschappen deden 62 teams mee. Uiteindelijk wisten René Verstegen, Rob Kanters en Mike van Heeswijk zich tot winnende team te gooien in de grindbak.
 
Categorie: Volwassenen
Voor de poule wedstrijden waren 62 teams ingedeeld, die verdeeld werden over 15 poules. Elk team speelde drie wedstrijden in de voorronden. De beste 32 teams uit de voorronden gingen door naar het knock-out systeem. Voor de 2e Divisie mochten 30 teams spelen.

Na de poulewedstrijden werd om 13:30 uur de verdeling in grote finale en verliezersfinale bekend gemaakt. Vanaf dit moment werd in het knock-out systeem de deelname per speelronde gehalveerd. Alleen de winnaars gingen door naar de volgende ronde. Vanaf de achtste finales voor de winnaarsronde werd gespeeld op de grindbanen, de kwartfinalisten van de 2e divisie mochten ook hun geluk beproeven op het grind. De finale in deze divisie werd uit eindelijk gespeeld door het team Theo Kanters, Adri Langens en Jan Vink. Zij namen het op tegen Harrie Geenen, Willie Kanters en Theo v.d. Heijden. Maar die moesten uit eindelijk de eerste plaats van de 2e divisie toch afgeven aan het Team van Theo Kanters.

Bij de finalewedstrijden van de winnaarsronde werd het team van Paul Aarts, Piet v.d. Heuvel en Cor Vogels tweede. Het team van Gijs Dortmans, Gijs Geenen en Thijs v.d. Sanden derde. De winnaars van het 26e toernooi om het kampioenschap van Vorstenbosch zijn René Verstegen, Rob Kanters en Mike van Heeswijk.

categorie: Jeugd
Bij de jeugd streden dertien teams streden voor de hoofdprijs. Uiteindelijk waren het Finn Verhoeven en Perry van Driel die Charlotte Somers en Tobias Smorenburg in de finale ontmoeten. Dat Finn en Perry in vorm waren was in de finale ook zeker te merken. Met 13 – 11 wisten zij Charlotte en Tobias te verslaan. Daarmee mochten Finn Verhoeven en Perry van Driel zich Jeugd kampioenen van de Vorstenbosch Jeu des Boules kampioenschappen noemen. De 2e prijs ging naar Charlotte Somers en Tobias Smorenburg. De derde plaats was voor Bram Somers en Dieke Nooijen.

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info