Eindrapportage Vorstenboschsessies overhandigd

Reacties uitgeschakeld voor Eindrapportage Vorstenboschsessies overhandigd 150

Wethouders Rien Wijdeven en Edwin Daandels en voorzitter John Groen

Op donderdag 14 juli overhandigde de Stichting Dorpsraad Vorstenbosch het eindrapport met de resultaten van de  ’Vorstenbosch Sessies’ aan vertegenwoordigers van het college van Bernheze.  Eind 2021 en begin 2022 waren er enkele bijeenkomsten in de Stuik waar aan de hand van stellingen meningen zijn opgehaald onder de inwoners van het dorp. Bijna 100 inwoners namen hier aan deel.  Aanvullend was er nog een enquête.  De resultaten zijn verwerkt in een rapportage. Wethouders Rien Wijdeven en Edwin Daandels ontvingen de rapportage van John Groen, voorzitter van de Stichting Dorpsraad Vorstenbosch. 

Uit de resultaten van bijeenkomsten en enquête heeft de Dorpsraad conclusies getrokken, doelstellingen geformuleerd en acties benoemd. Voor de komende jaren vormen die de basis voor gesprekken met de gemeente, uiteraard met als doel om de gewenste bewegingen te realiseren en de leefbaarheid van het dorp te behouden en te verbeteren.

Het onderzoek is voor de Stichting Dorpsraad een opvolging van het IDOP 2009 (Integraal DorpsOntwikkelingsPlan). Veel van de resultaten uit dat plan zijn in de afgelopen 10 jaren ook gerealiseerd. 

Lees hier de eindrapportage van de Vorstenbosch Sessies

De Dorpsraad ontvangt graag vragen bij en opmerkingen op het rapport. Reageren via onderstaand reactieformulier kan ook.  Een gedrukt exemplaar van het rapport is op te vragen via dorpsraadvorstenbosch@hotmail.com.

Zie ook www.dorpsraadvorstenbosch.nl

 

 

 

 

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info