EHBO Jubilarissen

Reacties uitgeschakeld voor EHBO Jubilarissen 51

Op Woensdag 28 Maart 2018 hield EHBO vereniging St. Lucas uit Vorstenbosch haar jaarlijkse jaarvergadering. Dit jaar hadden we vier jubilarissen:

Arno van de Braak uit Loosbroek werd gehuldigd omdat hij al 15 jaar lid is van onze EHBO vereniging. Arno is geslaagd in het seizoen 2002/2003. Arno is vanaf dag 1 altijd zeer actief geweest tijdens evenementen, of het nu motorcross was of de winterwandeltocht Arno staat altijd klaar om te helpen.

Marjan v.d. Loop uit Veghel werd gehuldigd omdat zij al 20 jaar lid is van onze EHBO vereniging. Marjan is geslaagd in het seizoen 1997/1998. Januari 2003 begon Marjan aan haar lotus opleiding. Het examen was in Maart 2004 waar ze met vlag en wimpel slaagde. Marjan is altijd bereidt om te helpen tijdens evenementen, en is zeer fanatiek als lotus tijdens onze herhalingslessen. Helaas was Marjan verhinderd om bij deze huldiging aanwezig te zijn.

Ronald Rattan uit Veghel ontving een zilveren speldje omdat hij al 25 jaar lid is van onze EHBO vereniging is. Ronald  is geslaagd in het seizoen 1992/1993. In 1997 begon Ronald aan zijn Lotus opleiding en slaagde hiervoor precies 20 jaar geleden op 28 Maart 1998. Ronald is altijd bereidt om te helpen tijdens evenementen,en is zeer fanatiek als lotus tijdens onze herhalingslessen

Marion v.d. Ven uit Vorstenbosch werd gehuldigd omdat zij al 35 jaar lid is van onze EHBO vereniging. Marion is geslaagd in het seizoen 1982/1983. Op 20-8-2014 is Marion in het bestuur gekomen en heeft als functie Coördinator AED opleidingen en Coördinator AED herhalingslessen  en is ze onze verenigingsfotograaf.

Namens het bestuur van EHBO vereniging St. Lucas  bedankte voorzitter Jeroen van Kampen  ik onze jubilarissen voor hun inzet voor de samenleving van Bernheze.

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info