De toekomst van Bernheze! Wat vindt u?

Reacties uitgeschakeld voor De toekomst van Bernheze! Wat vindt u? 322

ToekomstBernhezeBlijft Bernheze als zelfstandige gemeente bestaan of wordt het in zijn geheel of opgesplitst samenvoegen met omliggende gemeenten? “De gemeente vindt het belangrijk stil te staan bij de toekomst van Bernheze, ook heeft de provincie gevraagd hier over na te denken”, vertelt burgemeester Marieke Moorman.

Hoe denken inwoners over de toekomst van Bernheze? Wat is de impact als we samengaan met een andere gemeente? Welke consequenties heeft zelfstandig blijven? De gemeente wil dat opnieuw graag peilen en organiseert twee bijeenkomsten waar een groep willekeurig genodigde  inwoners met elkaar in gesprek gaan. De gemeenteraad neemt op 1 oktober een beslissing over de toekomst van Bernheze, ook de uitkomsten van deze avond en overige reacties uit de gemeenschap zijn daarvoor van belang.

Heeft u géén uitnodiging ontvangen dan kunt u een reactie, opmerking of tip sturen naar toekomst@bernheze.org. Binnenkort is ook meer informatie te vinden op www.bernheze.org/toekomst. U kunt ook uw reactie achterlaten via onderstaand reactieformulier. Vorstenbosch-info.nl zal de reacties dan gebundeld aanbieden aan de gemeente.

Een onderzoeksbureau maakte in opdracht van het college al twee rapporten die u hier ook in kunt zien. Bernheze gespiegeld en Optie voor toekomst bestuur en organisatie .

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info