Dat u het maar weet!

1 188
bernhezepuntorg

Bron: www.bernheze.org

De gemeente Bernheze heeft onlangs haar website vernieuwd. Op www.bernheze.org vindt u informatie van de gemeente. De website oogt wat moderner. Misschien is er ook wat meer te vinden of is het zoeken handiger geworden.  Maar sommige zaken lijken ook wat lastiger geworden of vragen meer klikken.

Als je in het zoekscherm “Vorstenbosch” in tikt kom je o.a. de volgende informatie over ons dorp tegen:

“Het dorp Vorstenbosch is een van de kleinere dorpen in de gemeente en is een prettige woonkern. Wonen in Vorstenbosch betekent ruimte en rust. Voor de dagelijkse benodigdheden bent u op Nistelrode of Heeswijk-Dinther aangewezen. Een basisschool vindt u echter in het dorp. Vorstenbosch kent, evenals de andere kernen van Bernheze, een actief verenigingsleven. Vorstenbosch telt iets meer dan 1.500 inwoners. In heel Bernheze wonen er ongeveer 29.700.”

Maar Vorstenbosch telt ruim 1600 inwoners op postcode 5476 en zeker ruim 1700 als je daar de bewoners van den Dintherse Hoek, Hazelberg en Bedaf bij telt die ook op Vorstenbosch gericht zijn. En in Vorstenbosch kun je prima terecht voor de dagelijkse benodigdheden. En mocht je onverhoopt ergens op mis pakken dan ben je zeker niet aangewezen op Heeswijk-Dinther of Nistelrode. Vorstenbosschenaren gaan ook graag over de grens naar Veghel of Uden.  De zin “Een basisschool vindt u echter in het dorp” is daarop volgens ook wel bijzonder.  Zijn er al plannen om die te sluiten?

Het kunnen kinderziekten zijn (nou ja, na 22 jaar bij Bernheze). We houden het op onzorgvuldige communicatie.

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

1 reactie

  1. Leo Somers 3 november 2015 at 22:09

    De parochie Vorstenbosch telt zelfs ca 1.850 inwoners ! Dat zou de gemeente inmiddels toch wel moeten weten ! De tekst had inderdaad zorgvuldiger gekund.
    Ook de voorzieningen in ons dorp zijn beter dan hier wordt genoemd !
    Groet,
    Leo Somers

VORSTENBOSCH info