Carnavalsbloed begint te koken

Reacties uitgeschakeld voor Carnavalsbloed begint te koken 310

Na twee weekenden pronkzittingen begint het carnavalsbloed bij de Piereslikkers te koken. Met als thema ‘de Pierairie’ stonden de pronkzittingen in het thema van cowboy. Het decor, de tafelversiering en ook het pronkzittingcomité sloten helemaal aan bij het cowboythema. In de verschillende acts en optredens werd met veel humor een eigen draai gegeven aan het thema. Het publiek genoot vier avonden van de optredens.

De avonden werden dit jaar gepresenteerd door Hilde Verstegen en Judith Geenen. Op het podium stonden de Raad van Elf, de Huppelpierkes, de vriendengroep van prins Frank d’n Vierde, De Panty’s, Jong Nederland, weer terug het duo 4m Pierevreten en de oud prinsen. De Ladies van Swing  sloten de pronkzitting muzikaal af.  Wederom slaagde Vorstenbosch er in een avondvullend programma geheel met dorpsgenoten te vullen.

Op zondagmiddag gaf de jeugd, kweekvijver voor pronkzittingen in de toekomst,  tijdens een goed gevuld Pierehappertjesfestijn haar eigen invulling aan de pronkzitting.

Over ruim een week gaat carnaval 2024 met Prins Frank d’n Vierde in Pieregat van start. Zie het programma op de poster hiernaast of op www.Piereslikkers.nl.

 

 

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info