Activiteiten Stuik weer van start

Reacties uitgeschakeld voor Activiteiten Stuik weer van start 168

Per 1 juni is de Stuik ook weer open voor activiteiten. Langzaam komen activiteiten op gang. De KBO en Stichting Zorgvoorziening Vorstenbosch hebben besloten om pas na het zomerreces weer te starten. De slagwerkgroep en muzieklessen van de Notenkrakers zijn begonnen. De andere orkesten starten in de komende weken. Het kinderdagverblijf en de BSO konden de afgelopen maanden in beperkte mate doorgaan en komen nu ook weer volop in bedrijf.  Ook andere activiteiten komen weer op gang.

Activiteiten zijn voorlopig wel aan de nodige regels gebonden. Tot 1 juli mogen er nog maar maximaal 30 personen gelijktijdig in de Stuik. Na 1 juli wordt dat opgehoogd naar 100. Afstand houden, ontsmetten, gezond verstand blijven gebruiken en bij twijfel thuis blijven gelden ook voor de Stuik. “Samen Corona bestrijden” kan als iedereen zijn/haar verantwoording neemt.  De algemene basisregels en het protocol voor de Stuik vind je in dit document.

Om teleurstelling te voorkomen is het nodig om voor gebruik tijdig contact op te nemen met Bert van der Linden via info@de-stuik.nl of 0620480277.

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info