[FOTOS] Succesvolle 36ste van pier tot slikker

Reacties uitgeschakeld voor [FOTOS] Succesvolle 36ste van pier tot slikker 718

PronkzittingMet vier keer een volle zaal genoten ruim 800 mensen van de 36ste editie van de pronkzitting. Het thema PK2016 was de inspiratiebron voor veel van de 14 acts. Met dans, cabaret, toneel en muziek ging men in op het mislopen van EK deelname door Nederland.  Scheidsrechter Hilde van de Bergh wist de wisselingen duidelijk, humoristisch en vlot aan elkaar te praten. Prins Freddy d’n PK2016urste beloonde alle acts met een urste prijs en een echte beker.

Ronny en Denny van den Elzen kropen deze pronkzitting in de ton. Ze lieten op eenzelfde humoristische wijze als hun broer zien hoe ze het tonproaten van hun broer dit jaar zouden kunnen overnemen. Freddy is rond deze tijd van het jaar over het algemeen daar druk mee doende maar heeft deze carnaval zijn optredens afgezegd om prins te kunnen zijn.

Er was swingende muziek van de gitaarclub, de zusjes Ketelaars, de slagwerkgroep en het kwartet Over de Top die als slotact de zaal in beweging bracht. Voor dans zorgden natuurlijk weer de Huppelpierkes, Michica en X-treme.

Het duo 4 meter Pierevreter, de oud-Prinsen, Jong Nederland, vriendenclub 8S, Zaai, en de prins en adjudant brachten humoristische sketches op het podium.

Vorstenbosch liet weer zien van alle markten thuis te zijn en vanuit de gemeenschap een gevarieerd avondvullend programma op de planken te kunnen zetten.

Onderstaande foto’s van Chrisje van de Ven geven een impressie.

 

 

 

 

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info