Start woningbouw, inloopbijeenkomst 26 januari

Reacties uitgeschakeld voor Start woningbouw, inloopbijeenkomst 26 januari 168

Aan het Liebrechtsplein is in opdracht van woningcorporatie Mooiland deze week aannemer van Herpen begonnen met de bouw van 10 woningen. Het betreft hier 10 zogenaamde levensloopbestendige woningen met alle voorzieningen op begane grond. In de eerste uitgifte zijn de woningen bedoeld voor de doelgroep 50 jaar en ouder. In de vervolguitgiftes komt iedereen in aanmerking.

De huurprijs van de woningen zal ca € 680-€ 695 bedragen. Heb je belangstelling of mogelijk belangstelling dan moet je nog even wachten. De woningen zullen naar verwachting in het najaar van 2017 beschikbaar komen. Geadviseerd wordt om al wel in te schrijven. Bij uitgifte bepaalt de termijn van inschrijving mee de prioriteit in toewijzing. Ook het inkomen is van belang om voor deze woningen in aanmerking te kunnen komen. Inschrijven is gratis en kan via www.mijnwoningzoeken.nl 

Op donderdag 26 januari 2017 is er in de Stuik een inloop tussen 16.00 uur tot 19.00 uur. Medewerkers van Mooiland zijn dan aanwezig om belangstellenden van informatie over de nieuwbouw en huren via Mooiland te voorzien en om vragen te beantwoorden. 

Zie en volg ook de informatie op website Mooiland

Impressie nieuwbouw Liebregtsplein

 

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info