Start bouw nieuwe woningen Bergakkers in 2020

Reacties uitgeschakeld voor Start bouw nieuwe woningen Bergakkers in 2020 356

Aan de noordwestrand van ons dorp is het uitbreidingsplan Bergakkers III in ontwikkeling. Op de jaarvergadering van de Dorpsraad op 27 november werd bekend dat in de eerste helft van 2020 begonnen gaat worden met de bouw. Naast de uitgifte van een 15 tal vrije sector kavels zijn ca. 40 nieuwbouwwoningen in voorbereiding die gebouwd gaan worden door bouwbedrijf van Wanrooij. Het plan bestaat uit diverse varianten rij- en hoekwoningen en twee-onder-een-kap woningen rondom een groen plein. Diverse woningen bieden de (optionele) mogelijkheid voor een levensloopbestendige indeling met bijvoorbeeld slaap- en badkamer op de begane grond.

Zie de website van van Wanrooij voor een impressie van de nieuwbouwwoningen. Belangstellenden kunnen zich daar ook al registreren voor de projectnieuwsbrief met actuele ontwikkelinformatie. Je kunt ook de regio facebookpagina van van Wanrooij volgen.

Het plan is nog in ontwikkeling. Op dit moment loopt de bestemmingsplanprocedure. Het project kan van start indien en zodra het bestemmingsplan onherroepelijk is. De gemeente verwacht dat dit in het voorjaar van 2020 aan de orde zal zijn.

Bekijk hier ook actuele informatie op DTVNieuws (video)

Bekijk hier actuele informatie op www.bernheze.org

 

 

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info