[FOTOS] Sint in het dorp

Reacties uitgeschakeld voor [FOTOS] Sint in het dorp 760

sint_2016_stuik

Om half een op zondag 13 november arriveerde sinterklaas met zijn pieten bij de Stuik. kinderen en ouders waren bij de Stuik om sinterklaas welkom te heten. Na een vendelhulde van het gilde ging de sint naar binnen. Daar werd hij muzikaal welkom geheten door het fanfareorkest van de Notenkrakers. De verwelkoming op ’t Gildebergske en rondtocht door het dorp was vanwege het weer door de organiserende Stichting Jeugdbelangen afgelast.

Nadat alle kinderen een plekje hadden gevonden in de volle Stuik heette wethouder Glastra van Loon sinterklaas van harte welkom  in Bernheze en specifiek in Vorstenbosch. Sinterklaas sprak de kinderen toe en de kinderen konden sinterklaas ook nog even spreken en een hand geven. 

 

Onderstaande foto’s zijn gemaakt door Jo van den Berg en Frank Geenen

er zijn geen afbeeldingen gevonden

 Sinterklaas in de Molen
Sinterklaas is erg blij dat hij dit jaar weer kan logeren in de mooie molen. Mocht je een mooie tekening hebben gemaakt of een brief hebben voor Sinterklaas, de brievenbus zal vanaf 13 november weer klaar staan bij de Molen. Op woensdag 30 november van 17:00 tot 19:00 zijn alle kinderen welkom om Sinterklaas een handje te komen geven in de molen. Natuurlijk zijn er dan ook een aantal pieten. Kom je mee pepernoten sjoelen?

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info