Prins Teun d’n Urste

Reacties uitgeschakeld voor Prins Teun d’n Urste 337

Teun Geenen is zaterdagavond 4 januari in de Stuik onthuld als nieuwe prins van het Pieregat. De organisatie van ‘Vorstenbosch Kwist’ onthulde op spectaculaire wijze de 53e Prins van ‘De Piereslikkers’.

Teun Geenen is een geboren en getogen Vorstenbosschenaar en één van de jongste heersers die Vorstenbosch gekend heeft. Hij is 23 jaar, zoon van Ton en Rita en broer van Wouter en Max. Teun timmert flink aan de weg als zelfstandige onder de naam ‘Geenen timmerwerken’. Hij heeft grote ambities en studeert daarom op dit moment werkvoorbereiding en uitvoering.

In Vorstenbosch is hij een graag gezien persoon en zeer actief in het sport- en verenigingsleven. Hij voetbalt in het ‘Vijfde’ van Voetbalvereniging de Vorstenbossche Boys. Daarnaast is hij ook veel te vinden bij ‘De Roets’ aan de Tipweg om zijn vrienden te helpen bij Stichting Jong Nederland. Hierdoor is hij ook erg bekend onder de jonge kinderen van Vorstenbosch.

De energieke actieve Prins houdt wel van gezelligheid en gaat elk weekend graag naar het café of een festival met vrienden en kennissen. Hij staat te popelen om er een grandioos carnavalsfeest van te maken, met als leus: ‘Bal met Carnaval, doar hamer ik op!

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info