Prins Hein d’n 2de ‘loat ze groejuh’

Reacties uitgeschakeld voor Prins Hein d’n 2de ‘loat ze groejuh’ 466

Op zaterdag 7 januari onthulde voetbalclub Vorstenbosche Boys in het gemeenschapshuis De Stuik de 50e Prins van Stichting Carnaval De Piereslikkers.  Carnaval 2017 zal geregeerd worden door Prins Hein d’n 2de!

Hein Geenen is 34 jaar, zoon van Rinie en Mieke Geenen en broer van Ton en Guus. Samen met zijn vriendin Judith Spierings runt hij hoveniersbedrijf Geenen Gardening.  Met jongeren die verstandelijk of psychisch beperkt zijn leggen ze tuinen aan en voeren ze tuinonderhoud uit.

Hein is ook druk bij verenigingen en vriendenclubs. Bij de Vorstenbosch Boys is hij coach en sponsor van het 3de. Daarnaast gaat hij graag in de weekenden met vrienden stappen en elke eerste maandag van de maand met de BBQ-club ergens in het dorp barbecueën.

Als motto heeft Hein gekozen voor ‘We loate ze groejuh!’. Bij Geenen Gardening ziet hij medewerkers meestal verlegen binnenkomen. Een half jaar later zitten ze goed in hun vel en praten tegen de klant. Dat in combinatie met zijn werkzaamheden leidde tot dit motto. Het belooft een mooie carnaval te worden met deze enthousiaste Prins Hein d’n 2de in de kiem!

www.piereslikkers.nl

 

 

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info