Prins Edwin d’n Urste

Reacties uitgeschakeld voor Prins Edwin d’n Urste 446

Prins Edwin d’n Urste, in het dagelijks leven Edwin Bos, is komend carnaval heerser van het Piererijk. Op vrijdag 25 februari onthulde het bestuur van de Piereslikkers hun 54e Prins. 

Edwin Bos is een geboren en getogen Vorstenbosschenaar, De prins woont samen met zijn gezin op d’n Dintherse Hoek. Hij is 48 jaar, zoon van Jas en Diny Bos, getrouwd met Barbara en hij heeft twee dochters, Lara en Silke. Edwin heeft het staalconstructiebedrijf overgenomen van zijn vader en maakt als sinds 1988 alles van staal.

Edwin is een graag gezien persoon in Vorstenbosch. Hij houdt van een potje pokeren, is zeer actief tijdens de Kindervakantieweek en is zeer fanatiek met het bouwen van de Zwarte Cross wagen. Daarnaast neemt hij graag deel aan de jaarlijkse pronkzittingen. Dat doet hij al veel jaren samen met zijn broer Jeroen.

Het carnaval zit bij de familie Bos in het bloed. Vader Jas Bos is ook wel bekend als Prins Jas d’n Urste in 1988. Daarnaast heeft Edwin 14 jaar bij de Raad van Elluf gezeten. Volgens hem zijn dat nog steeds zijn mooiste carnavalsjaren die hij mee heeft gemaakt. De energieke actieve Prins houdt wel van gezelligheid en is vastberaden dat ondanks corona het een mooi feest gaat worden. Hij staat te popelen om er een grandioos carnavalsfeest van te maken, met als motto: ‘Mi deez carnaval lassen we nix af!’

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info