Prins Arno d’n Urste

Reacties uitgeschakeld voor Prins Arno d’n Urste 530

Op zaterdag 5 januari onthulde Gilde Sint Antonius Abt op spectaculaire wijze de 52e  Prins van ‘De Piereslikkers’. In 2019 zal carnaval geregeerd worden door Prins Arno d’n Urste!

Het motto van de prins is “Wij zetten het Pieregat in Vuur en Vlam”

Arno van den Burgt een geboren en getogen Vorstenbosschenaar en 44 jaar jong, zoon van Wim en Giny en broertje van Regi. Hij woont samen met zijn vrouw Marloes op een mooi verbouwde boerderij aan de Hondstraat. Hij is werkzaam als nutritionist bij De Heus Voeders in Erp.

Hij is graag onder de mensen en heeft vele hobby’s. Iedere eerste maandag van de maand staat hij met zijn BBQ-clubje ergens in het dorp te eten. Op de voetbalclub is hij de aanjager van het 35+ -team. Alhoewel hij zelf niet veel balletjes meer trapt gaat hij nog wel zwemmen en badmintonnen. Ook rustige bezigheden, zoals kaarten en biljarten doet hij graag. Gezelligheid is gegarandeerd en een ‘pilske’ drinken slaat hij zelden af.

Prins Arno d’n Urste is een graag gezien persoon en hij gaat dit jaar voor een knetterende warme en gezellige carnaval in het Piererijk.

www.piereslikkers.nl

 

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info