Oude woonplekken door Cor Ottenheim

Reacties uitgeschakeld voor Oude woonplekken door Cor Ottenheim 343

Cor Ottenheim verzamelde in de afgelopen jaren in archieven en bij mensen thuis veel informatie over de huizenhistorie van Vorstenbosch. Op woensdag 15 november nam hij een volle zaal mee op historische wandeling door het dorp. In een fotopresentatie liet hij nagenoeg alle oude woonplekken die er tussen 1900 en 1950 waren in het dorp zien in oude en nieuwe foto’s en vertelde hij over de families die er woonden en bijzondere gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden.

Veel oudere Vorstenbosschenaren en oud Vorstenbosschenaren waren naar de Stuik gekomen om Cor’s presentatie aan te horen. De zaal zat stampvol. Voor veel aanwezigen leverden de beelden ook regelmatig herinneringsmomenten op.

Een deel van het verzamelde werk van Cor is al enige tijd op deze website onder Oud Vorstenbosch te vinden. In het komende jaar zal deze verzameling door Cor verder aangevuld en ververst worden.  Heeft u nog aanvullingen? Laat een reactie achter stuur uw reactie via het contactformulier op deze website of direct via webmaster@vorstenbosch-info.nl.

 

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info