Onderscheidingen voor Jan Dortmans en Piet van Kessel

Reacties uitgeschakeld voor Onderscheidingen voor Jan Dortmans en Piet van Kessel 234

Burgemeester Marieke Moorman heeft vijftien inwoners in Bernheze telefonisch gefeliciteerd met hun koninklijke onderscheiding. Dat deed ze op de jaarlijkse lintjesregendag. Heeswijk-Dinther kent één nieuwe Ridder in de Orde van Oranje-Nassau, dat is Peer Verkuijlen. Tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau zijn benoemd: vijf Heeschenaren, twee inwoners van Nistelrode, twee uit Vorstenbosch en vijf uit Heeswijk-Dinther. Op een later moment in het jaar krijgen zij de decoratie opgespeld.

Jan Dortmans is al jarenlang een actieve vrijwilliger. Zo was hij in het verleden betrokken bij Stichting Carnaval De Piereslikkers en zette hij zich in voor de geloofsgemeenschap Heilige Lambertus in Vorstenbosch. Ook was hij verschillende jaren voorzitter van ToerWielerClub TWC Vorstenbosch. Tegenwoordig is hij vrijwilliger bij IVN Bernheze en gids van de fluisterboot die tussen de Kilsdonkse Molen en Kasteel Heeswijk vaart.

 

 

 

Piet van Kessel was vanaf 1981 tot 2010 bestuurslid en projectcoördinator van Tennisvereniging TVV’82 in Vorstenbosch, die hij ook mede oprichtte. Vanaf 2009 is hij vrijwilliger bij Stichting Gemeenschapshuis De Stuik, eerst als bestuurslid en later als projectcoördinator bij grote projecten waaronder de uitbreiding. Ook is hij als gastheer en vrijwilliger terreinonderhoud betrokken bij voetbalvereniging Vorstenbossche Boys.

 

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info