Nu ook op Facebook te vinden

Reacties uitgeschakeld voor Nu ook op Facebook te vinden 275

vbFacebookSinds deze week is Vorstenbosch-info ook te vinden op Facebook.com/VorstenboschNET.  Deze Facebook pagina biedt wat extra mogelijkheden om interactief berichten uit te wisselen, foto’s of video’s te plaatsen aan Facebookers die de Vorstenbosch pagina Liken. Vanuit deze website kun je eenvoudig met de F knop rechtsboven in het scherm naar de facebook pagina. Digitaal Vorstenbosch is naast deze website al langer te vinden op Twitter en nog bescheiden op Youtube.

Met deze website Vorstenbosch-info.nl wordt een bundeling van digitale informatie over, door en voor ons dorp Vorstenbosch geboden. Doelstelling is om een ingang op de digitale  snelweg te hebben voor en over Vorstenbosch. Nieuws en nieuwtjes, evenementen en activiteiten, informatie van verenigingen, bedrijven en inwoners, informatie over het heden en verleden van Vorstenbosch en links naar Vorstenbossche websites zijn hier te vinden. De website richt zich met name op huidige, ex, toekomstige, en in den vreemde verblijvende Vorstenbosschenaren.

Met de aanwezigheid op Facebook zijn er nu extra mogelijkheden om nieuwtjes of ervaringen uit te wisselen, activiteiten en evenementen aan te kondigen en te delen, vragen te stellen enz. Maak er gebruik van.

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info