Nieuwe gezichten Dorpsraad

Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe gezichten Dorpsraad 219

Secretaris Sanne Vandewall, voorzitter John Groen en oud voorzitter Leo Somers

Tijdens de jaarvergadering  van de Stichting Dorpsraad op 12 december in de Stuik verruilden Bart van Kessel en Leo Somers hun functie met respectievelijk Sanne van de Wall en John Groen.  Bart van Kessel nam na 12 jaar afscheid van het bestuur van de Dorpsraad. Hij had in die periode veel rollen. De laatste jaren was hij secretaris van de Dorpsraad en heeft hij zich vooral ingezet voor realisatie van de mfa/sportzaal aan de Stuik. Leo stopt nu als voorzitter maar blijft nog een jaar lid om de nieuwe mensen te helpen.

Sanne Vandewall (Peelstraat) gaat het secretariaat invullen. John Groen (Kerkstraat) is vanaf 12 december voorzitter. John gaf aan de koers van de Dorpsraad vooralsnog in het verlengde van de aanpak van zijn voorgangers voort te zetten.

Tijdens de jaarvergadering gaf de voorzitter van Stichting Zorgvoorzieningen Vorstenbosch, Ben Cornelissen, een uitleg over de vele activiteiten die onder de vlag van de stichting in het dorp draaien. Zie voor het totale aanbod zorgvoorziening.vorstenbosch-info.nl  Deze digitale zoekplaats voor zorgvoorzieningen is beschikbaar gesteld door Vorstenbosch-info.nl.  

Burgemeester Marieke Moorman en wijkagent Mieke Bode gingen in op veiligheid en criminaliteit in en om Vorstenbosch.

Dorpsraadslid Mari van de Ven nam de volle zaal mee in een interactieve peiling over voorzieningen in het dorp. Het nieuwe bestuur heeft daarmee direct een richting voor de agenda voor de komende jaren.

Traditioneel werd de vergadering afgesloten met een fotoreportage door Jo van den Berg over het afgelopen jaar. Dapper voorzag Jo, sinds midden vorig jaar gehinderd in zijn spraak, de zaal de foto’s van zijn humoristische commentaar. 

Informatie over de dorpsraad vindt u op deze pagina onder Dorpsraad of rechtstreeks via dorpsraad.vorstenbosch-info.nl. Ook deze digitale landingsplek wordt al de nodige jaren verzorgd door Vorstenbosch-info.nl.

 

 

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info