Kinderopvang Stap voor Stap met stappen vooruit

Reacties uitgeschakeld voor Kinderopvang Stap voor Stap met stappen vooruit 201

Het is inmiddels alweer ruim een jaar geleden (21 augustus 2019) dat  MFA de Stuik officieel werd geopend na een ingrijpende verbouwing. In dit plan was extra ruimte vrijgekomen voor Kinderopvang Stap voor Stap, zodat uitbreiding van het aantal kindplaatsen mogelijk werd. Hierdoor kon ook het beleid worden aangepast; van een horizontale groep (alle leeftijden van 0-4 jaar bij elkaar) naar een verticale groep.

Inmiddels werkt Stap voor Stap met veel plezier met een baby/dreumes groep, dreumes/peuter groep en BSO (Buiten schoolse opvang) groep.  Per 1 januari a.s. zal daar nog een groep aan toegevoegd worden. Naar aanleiding van het besluit van Piccino om de stoppen met de peuterspeelzaal in Vorstenbosch heeft Stap voor Stap de stap gezet om deze groep te gaan overnemen/doorstarten.  Het eerste doel is om het aanbod zoals dat nu is te behouden en later wellicht uit te breiden.

Stap voor Stap heeft er vertrouwen in om de Peuteropvang in Vorstenbosch op de kaart te houden! Meer informatie is te lezen in onderstaand artikel uit De  MooiBernhezekrant van week 47. Natuurlijk staat Stap voor Stap alle geïnteresseerden graag te woord.

Zie ook www.kinderopvangstapvoorstap.nl

 

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info