KBO: Zestig jaar samen

Reacties uitgeschakeld voor KBO: Zestig jaar samen 226

KBO870380Dinsdagmiddag 5 januari was KBO ruimte in de Stuik bomvol tijdens de Nieuwjaars ontmoeting. De leden kwamen bijeen om de beste wensen uit te wisselen, maar velen waren ook erg benieuwd naar de opening van het jubileumjaar. Deze werd geopend doordat de vrijwilligers als eerste gebak serveerde bij de koffie.

Na een korte terugblik op 2015 en het proosten op het nieuwe jaar opende voorzitter Cor Ottenheim tevens het jubileumjaar. Hij vertelde dat het bestuur en de vrijwilligers tevreden mogen zijn op wat er in al die jaren gepresteerd is.

Hij wenste iedereen een mooi jubileumjaar toe en feliciteerde alle leden.Daarbij verwees hij ook naar diegene die zich in het verleden voor de KBO Vorstenbosch verdienstelijk hebben gemaakt.

60 Jaar KBO Vorstenbosch, was en is ‘60 jaar SAMEN ‘, zo melde de voorzitter.

Het hoogtepunt van de middag was toch wel de onthulling van het nieuwe vaandel. Het is een vaandel met een moderne uitstraling waarop het KBO logo een prominente en krachtige plaats gekregen heeft. Dit vaandel staat symbool voor de toekomst van de seniorenvereniging in Vorstenbosch en is tevens voorzien van een rouwlint.

De onthulling werd verricht door de maaksters Netty Kanters en Tonny van der Pas. Namens de vereniging mochten beide dames bloemen en een attentie in ontvangst nemen.

Wim van Lith, voorzitter van de jubileumcommissie, bracht de aanwezige op de hoogte van het totale feestprogramma. In het kort vertelde hij over de op stapel staan maandelijkse jubileumactiviteiten, waarvoor hij tevens iedereen uitnodigde om er aan mee te doen.

Jo van den Berg maakte onderstaande foto’s

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info