Jubilarissen gilde gehuldigd op teeravond

Reacties uitgeschakeld voor Jubilarissen gilde gehuldigd op teeravond 223

Op zaterdag 19 januari had het gilde haar jaarlijkse teeravond op ’t Gildebergske. Tijdens deze feestelijke avond werden aan aantal leden gehuldigd.

Maarten Hoefs en Frans Vogels werden gehuldigd vanwege hun 40 jaar lid van de vereniging. Maarten en Frans ontvingen uit hande van zoorzitter Johnnie van der Heijden een tinnen bord en een bos bloemen.  Jan van Grunsven en Bert Hoefs vierden hun 60 jaar lidmaatschap. Familie van Jan en Bert waren voor de huldiging aanwezig. Beide kregen een mooi onderschild aan hun schild dat bij gelegenheid van het 50 jarig lidmaatschap was uitgereikt. Paul Heerkens werd gehuldigd vanweeg het 25 jaar lidmaatschap. Paul is vendelier en druk betrokken bij het schieten met kruisboog en geweer.

Ook de ‘gildebroeder van het jaar’ werd bekend gemaakt. Dit jaar was de titel voor Eric van den Heuvel. Hij stuurt de barcommissie aan, heeft het Keezbordenspel toernooi mede opgezet met Toine van Asseldonk en is een verdienstelijk bestuurslid die ook het perslucht schieten bij ons gilde geïntroduceerd heeft.

Na al de huldigingen werd de avond muzikaal ingevuld door een zangeres en kon er gedanst worden. De drankvoorziening met tussentijds enkele warme hapjes was wederom in handen van enkele bereidwillige gildenbroeders van het gilde uit Dinther. Na middernacht werd de tapkraan dichtgezet en gingen de laatste gildebroeders en –zusters huiswaarts.

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info