Jeu de Boules kampioenen 2015

Reacties uitgeschakeld voor Jeu de Boules kampioenen 2015 958

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Jo van de Berg maakte bovenstaande foto’s (NB in de diavoorstelling wisselen de foto´s om de 2 sec.)

Theo van der Heijden, Jan van Dijk en Adrie van Alebeek zijn de jeu de boules kampioenen van 2015. Op zaterdag werd het 24e Jeu de Boules Toernooi om het Kampioenschap van Vorstenbosch gehouden. Aan deze kampioenschappen deden 86 teams mee.

De 86 teams waren ingedeeld in 21 poules. Elk team speelde drie wedstrijden in de voorronden. De beste 64 teams uit de voorronden gingen door naar het knock-out systeem. Voor de 2e Divisie mochten 16 spelers deelnemen. Na de poulewedstrijden werd de verdeling in grote finale en verliezersfinale bekend gemaakt en voor 6 teams betekende dit het einde van het toernooi. Vanaf dit moment werd in het knock-out systeem de deelname per speelronde gehalveerd. Vanaf de achtste finales voor de winnaarsronde werd gespeeld op de grindbanen, de kwartfinalisten van de 2e divisie mochten ook hun geluk beproeven op het grind. De finale in deze divisie werd uiteindelijk gespeeld door het team van Tonny van de Pas, Anny Verstraten en Rona v.d. Camp. Zij namen het op tegen Gijs Dortmans, Gijs Geenen en Johan van Malsen. Maar die moesten uit eindelijk de eerste plaats van de 2e divisie toch afgeven aan het Team van Tonny.

Bij de finalewedstrijden van de winnaarsronde werd het team van Harry van Dommelen, Rini van de Ven en Hans Timmers tweede. Het team van Joe Purdy, Onno Vloet, Cindy derde. De winnaars van het 24e toernooi om het kampioenschap van Vorstenbosch zijn Theo van der Heijden, Jan van Dijk en Adrie van Alebeek.

Bij de jeugd werden Stef van Heertum en Jur Vogels kampioen. Willem van Lankveld en Len Geenen werden 2de. Op 27 augustus 2016 organiseert het gilde sint Antonius Abt te Vorstenbosch het 25e jeu-de-boules toernooi, zoals gebruikelijk op de laatste zaterdag van de bouwvakantie.winnaarsjdb2015

 

 

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info