Inschrijving Vorstenbosch’kwist gestart

Reacties uitgeschakeld voor Inschrijving Vorstenbosch’kwist gestart 246

vb-kwist035 Op zaterdag 20 februari 2016 ligt voor de tweede keer een dik quizboek klaar. Inschrijven kan vanaf nu via www.vorstenboschkwist.nl. Na het geweldige succes van de eerste editie gaat Vorstenbosch‘kwist op herhaling.

In navolging van vele dorpen in de regio hebben tien enthousiaste Vorstenbosschenaren in 2015 het initiatief opgepakt om een eigen dorpsquiz te organiseren. Het initiatief werd gewaardeerd, zo bleek uit het feit dat maar liefst 53 teams zich inschreven voor de Vorstenbossche quiz. Van 18.00 uur tot middernacht hadden de deelnemers een flinke kluif aan het lijvige quizboek. In een feesttent aan de kerkstraat werd twee weken later het jeugdige team ‘Het Brein’ tot winnaar gekroond.

Ook dit keer is er voor gekozen om twee weken na Carnaval het dorp weer aan het werk te zetten. Op zaterdag 20 februari kunnen de teamcaptains om 18.00 uur het quizboek ophalen bij Bar De Ketel, om vervolgens bij iemand thuis de vele vragen, puzzels en doe-opdrachten te gaan oplossen. Twee weken later op zaterdag 5 maart wordt de uitslag bekend gemaakt tijdens ongetwijfeld weer een sfeervol en gezellig dorpsfeest.

Gelet op de reacties na de eerste editie, verwacht de organisatie ook dit jaar weer een flink deelnemersaantal. Aanmelden kan vanaf nu tot uiterlijk 13 februari via www.vorstenboschkwist.nl. Op deze website is ook alle overige informatie te vinden, zoals wedstrijdreglement, sponsors en uiteraard heel veel foto’s van de vorige quiz.

De organisatie is ook dit jaar in handen van Max van den Berg, Marcel Dominicus, Henny van Houtum, Kitty Verstegen, William Verkuijlen, Eric van der Wijst, Doortje van der Heijden, Clemens Geenen, Jacqueline van der Heijden en Coen Janssen.

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info