Gerard Geenen erelid Vorstenbosscheboys

Reacties uitgeschakeld voor Gerard Geenen erelid Vorstenbosscheboys 90

Het algemeen bestuur van Vorstenbosscheboys heeft besloten het erelidmaatschap toe te kennen aan Gerard Geenen wegens zijn tomeloze inzet en bijzondere verdiensten. Gedurende vele jaren heeft Gerard zeer veel tijd gestoken in het opbouwen en tot stand houden van een bloeiende vereniging en sportpark De Bergakkers te Vorstenbosch. Hiervoor past onze grote erkentelijkheid en dankbaarheid.

Voorzitter Mike Rijkers overhandigde Gerard de bijbehorende oorkonde tijdens de jaarlijkse kaderavond, waar hij gehuldigd werd voor zijn 50-jarig lidmaatschap. De benoeming tot erelid was een grote verrassing voor Gerard, zijn vrouw Mieke en de overige aanwezigen. Gerard is de 4e persoon in de geschiedenis van onze vereniging die deze eer ten deel valt na Ad van der Velden, Koos van Lieshout en Grad van der Zanden.

Maar liefst 42 jaar is Gerard voor de vereniging actief als kaderlid. Begonnen als penningmeester in 1977 tot 1992 en daarbij nog vele functies: vlagger, scheidsrechter, leider, consul, terreinknecht en natuurlijk niet te vergeten: lid van de zo gewaardeerde maandagmiddagploeg. Een clubje pensionado’s welke er elke week weer voor zorgt dat het sportpark er spik en span uitziet en ook veel klein onderhoud pleegt aan de gebouwen!

Gerard is een clubman in hart en nieren: op vrijdag worden door hem de velden weer voorzien van de belijning en wordt de clubvlag in top gehesen: het sportpark weer klaar voor een voetbalweekend! Op de zondagmiddag wanneer de laatste teams gaan douchen en de supporters de kantine opgezocht hebben zie je Gerard nog (vaak vergezeld van Mieke) de hoekvlaggen terugbrengen vanaf de velden naar de berging.

Natuurlijk mogen we in dit verhaal niet zijn steun en toeverlaat Mieke vergeten. Mieke wast ondertussen alweer 33 jaar de wedstrijdkleding van het eerste elftal! 

Harry van Dommelen 25 jaar bestuurslid

Tijdens de kaderavond werd ook Harry van Dommelen gehuldigd. Harry is eveneens 50 jaar lid van de Vorstenbosscheboys en dit seizoen is hij 25 jaar bestuurslid. De laatste 16 jaar is hij penningmeester van de vereniging!  Zeer nauwkeurig doet hij zijn werk, waarbij hij altijd antwoord heeft op alle financiële vragen die hem gesteld worden. De administratie van de verenging ziet er altijd keurig verzorgd uit!

2 mijlpalen die niet onopgemerkt voorbij mogen gaan en daarom heeft Harry gisteren het bij het 50-jaar lidmaatschap horende horloge met logo van de Vorstenbosscheboys op de wijzerplaat mogen ontvangen! De 25 jaar trouwe en zeer nauwkeurige dienst als penningmeester werd beloond met een etensbon voor Harry en zijn vrouw Hanja.

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info