Fietsroute: Woord van troost

Reacties uitgeschakeld voor Fietsroute: Woord van troost 154

Burgemeester Marieke Moorman opende vrijdagmiddag officieel het project van de Bernhezer Kunstkring ‘Woord van Troost’ bij bakker Lamers in Heesch.  Er is een fietsroute gemaakt langs de 14 locaties in Bernheze zodat iedereen een rondje Bernheze kan fietsen om de woorden van troost te bezoeken. In Vorstenbosch zijn drie gedichten te vinden. Twee bij Medi Spa Annelies en een op de hoek Kerkstraat/Kapelstraat. Klik hier om de fietsroute te downloaden.

“Een kadootje is het, deze woorden van troost“ zegt de burgemeester. En het is nodig want er is heel veel verdriet in Bernheze. Verdriet om mensen die overleden zijn, verdriet om de vele besmettingen, verdriet om de zieken, verdriet bij ondernemers woorden van troost. Woorden bieden troost in moeilijke tijden waarin we elkaar niet kunnen vastpakken en een arm om elkaar heen kunnen slaan.

“De Bernhezer Kunstkring is nog op zoek naar meer ondernemers of particulieren die mee willen werken aan het initiatief door hun reclameframes ter beschikking te stellen voor poëzie.We leveren gratis een bemoedigende tekst op een passende zeildoek aan”.   

Meer info: www.debkk.nl

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info