Feestelijke middag 80 plussers

Reacties uitgeschakeld voor Feestelijke middag 80 plussers 406

 

Op 10 november jl. kwamen de 80-plussers van KBO Vorstenbosch bij elkaar voor hun jaarlijkse verjaardagsfeestje. Deze keer werd de middag met een groeiende groep gehouden in de grote MFA toneelzaal, zodat genoeg onderling afstand houden mogelijk was.

Dit jaar 2021 zijn er 13 nieuwe 80-plussers bij gekomen. Helaas is Jos van Laarhoven als nieuwe 80 jarige kort voor deze dag op 19 oktober overleden.  De 80 jarigen Frans van Geffen, Jan Rijkers, Ben Cornelissen, Tini van Houtum-Smits, Marietje van Doorn-de Vocht, Jan van de Braak, Gerrit van der Zanden, Lambert van de Wijst, Annie Somers-vd Ven, Maria Lucius-Beekmans, Mies van Asseldonk en Toon Verstraten werden welkom geheten bij de ‘club’ en ontvingen allen een cadeautje uit handen van het KBO bestuur.

De middag werd verder ingevuld onder het genot van een drankje en hapje en gezellig samen buurten. Vrijwilligers en het bestuur hadden er werk gemaakt om het iedereen naar de zin te maken. Ook werd het gebruikelijk quizje “Petje op … petje af” gespeeld. Daarbij kwamen verschillende Vorstenbossche nieuwsfeitjes uit het afgelopen jaar aan bod. Annie Nooijen won het prijsje.

Meer informatie: zie www.senioren-kbo-vorstenbosch.nl

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info