Feest op de basisschool

Reacties uitgeschakeld voor Feest op de basisschool 623

BSFeestEr zijn nog wat weken te gaan voor de schoolvakanties beginnen. Maar basisschool Op Weg had afgelopen week voor ouders, vrijwilligers, leerlingen en leerkrachten ter afsluiting van het schooljaar alvast haar jaarlijkse feestdag. Het thema van deze feestdag was simpel ‘feest’. De werkgroep ‘Op Weg Dag’ stond garant voor de organisatie van leuke en gezellige activiteiten die te maken hebben met feest en plezier.

In de vooraankondiging was al aan alle ouders verteld dat dit het grootste kinderfeest allertijden zou worden in Vorstenbosch. De meeste activiteiten en waterspelletjes vonden buiten plaats, het was dan ook aan de ouders opgedragen om de kinderen van groep 5 tot en met 8 in elk geval droge kleren mee te geven, want ja je wist maar nooit.

De kinderen verzamelden zich na opening bij hun eigen leraar op de grote speelplaats. Er was een strak schema voor de spelletjes met daar tussenin pauze. Onder het toeziend oog van ouders, vrijwilligers en leraren genoten de kinderen zichtbaar van alle spelletjes en het mooie weer. De spelletjes varieerden van, cupcakes versieren, schminken, snoepmemorie, spetterfeest, helmenspel tot aan misschien wel het mooiste spelletje ‘leerkracht beschilderen. Maar ook het oud Hollands stoepkrijten was een plezier voor de jeugd.

Na een geslaagde ochtend was er voor iedereen een muzikale afsluiting. De muziekband die spontaan was ontstaan bestond uit voormalig leerling, en leerkracht, maar ook diverse andere professionele muzikanten.  De organisatie van deze op weg feestdag 2015 kan mede dankzij het mooie weer terug kijken op een leuke geslaagde dag.

Evert Tjepkema van DeMooiBernhezeKrant maakte onderstaande foto’s en leverde bovenstaande tekst.

 

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info